fbpx

Hrášková polévka s lněným proteinem

Hrášková polévka s lněným proteinem

Svěže zelená jarní krémová polévka ze zeleniny a hrášku.
Buďte fit a obohaťte si svou porci o lžíci Granum lněného proteinu.
Na ozdobu si vychutnejte křupavý krutón.

Potřebujeme:

1 cibule
1 mrkev
450 g zeleného hrášku
200 g brambor
Granum BIO slunečnicový olej
zeleninový bujón
petrželovou nať, sůl a pepř
1 lžička Granum lněného proteinu

 

Příprava:

Osmahněte cibulku, přidejte mrkev, brambory a hrášek.

Přidejte 800 ml bujónu, petrželku, sůl a pepř. Vařte okolo 30 minut, dokud zelenina nebude měkká. Přelijte do mixéru a rozmixujte do hladka. Při servírování přidejte

1 lžíci Granum lněného proteinu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *